Mijn passie

Als sporter en oud-eigenaar van een sportschool ben ik al jaren bezig met gezondheid en vitaliteit. Bij het persoonlijk begeleiden van sporters zag ik niet alleen gewichtsafname, maar ook dat gezondheidsklachten minder werden na aanpassing van het voedings- en beweegpatroon.

Voedingsspecialist

De opleiding Othomoleculair Therapeut voorzag mij van alle kennis over voedingsleer en het combineren van de juiste voeding met vitaminen, mineralen en andere supplementen. Van een orthomoleculair voedingspatroon gaat een sterk preventieve werking uit en de lichaamseigen geneeskracht wordt gestimuleerd.

Oplossingsgericht

In mijn omgeving zie ik veel mensen met gezondheidsklachten. Soms te verklaren en vaak ook niet. Ik ben ervan overtuigd dat veel oplossingen van binnen ons lichaam benaderd moeten worden. De juiste mindset, gezonde voeding en op de juiste manier bewegen zorgen voor verrassende resultaten. 

weighing-scale

Achtergrond

Ik ben opgeleid als Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut, (Sport) Voedingsdeskundige, Docent en HBO Service Manager. Vanuit die achtergrond ben ik sportschoolhouder geweest en begeleidde ik als personal fitness coach mensen die zich gezonder en fitter wilden voelen.

Ervaring

Inmiddels begeleid ik ruim drie jaar mensen persoonlijk bij een vitale levensstijl.
Hiermee laat ik mensen weer fit en vitaal voelen, zodat jij weer de energie krijgt om jezelf te zijn.

heart-beat
Sander helpen