Na vele jaren de reguliere reuma medicatie gebruikt te hebben heb ik het advies van Sander gekregen om voedingssupplementen te gaan gebruiken.

Deze neem ik nu al enige tijd en de klachten zijn beduidend minder geworden. De ontstekingen en de stijfheid in de gewrichten zijn ook verminderd. Ook van de verkrampingen heb ik geen last meer.

Dus met andere woorden; ik voel me veel beter. Bij deze wil ik Sander bedanken voor zijn deskundig advies en kan het iedereen met reuma klachten aanbevelen.

Onlangs heeft Sander me ook geholpen met mijn benauwdheidsaanvallen. De dokter gaf me alleen een pufje maar de aanvallen bleven komen. Met bioresonantie is Sander erachter gekomen dat ik chronische bronchitis heb. Na een week ondersteuning van mijn immuunsysteem en slijmvliezen heb ik de laatste 2 maanden geen noemenswaardige aanvallen meer gehad.

Jeanne