Een gezonde leefstijl en gezonde voeding is ontzettend belangrijk voor je. Het draagt jou bij aan een gezond lichaam en een gezond gewicht. Heb jij moeite om een gezonde leefstijl te hanteren? Heb jij moeite om die eetgewoontes te doorbreken en volledig te focussen op een gezonde levensstijl? Sander als diëtist in Dronten helpt jou graag hierbij en motiveert jou ook door te zetten om deze gezonde levensstijl te bereiken. Want wat jouw doel ook is, Vitaliteitskliniek Veluwe staat voor jou klaar en is jouw stok achter de deur.

Is een diëtist in Elburg iets voor jou?

Vaak wordt er gedacht dat een diëtist alleen voor mensen is die gezondheidsproblemen hebben of voor mensen met veel geld, maar dat is allang niet meer zo. De vraag naar diëtisten in Dronten groeit steeds meer en dat is voor allerlei redenen:

  • Voor het aankomen van gewicht;
  • Voor afvallen van gewicht;
  • Voor voedingsadvies tijdens ziekte, zwangerschap en allergieën.

Herken jij jezelf in één van bovengenoemde voorbeelden? Dan kan je de Vitaliteitskliniek Veluwe als diëtist inschakelen. Bij het inschakelen van een diëtist in Dronten zal je net dat extra zetje in de rug krijgen en extra motiveren om je doel te bereiken.

nutrient copy 2

Wat kun je van ons verwachten?

Als diëtist adviseer ik jou over mogelijke veranderingen in jouw levensstijl, die ertoe leiden dat je op een gezonde en verantwoorde wijze gewicht verliest. Hoewel het doel van een behandeling en advies hetzelfde kan zijn, blijft iedere cliënt uniek. Daarom maak ik altijd een plan op maat en begeleid ik jou 1-op-1. Afhankelijk van de doelen en hoe snel we resultaten boeken, bepalen we hoelang dit traject duurt.

Over Vitaliteitskliniek Veluwe

Als sporter en oud-eigenaar van een sportschool ben ik, Sander Raven, al jaren bezig met gezondheid en vitaliteit. Bij het persoonlijk begeleiden van sporters zag ik dat niet alleen gewichtsafname, maar ook gezondheidsklachten minder werden na aanpassing van het voedings- en beweegpatroon.

In mijn omgeving zie ik veel mensen met gezondheidsklachten. Soms te verklaren en vaak ook niet. Ik ben ervan overtuigd dat veel oplossingen van binnen ons lichaam benaderd moeten worden. De juiste mindset, gezonde voeding en op de juiste manier bewegen zorgen voor verrassende resultaten. Daarom wil ik mensen weer fit en vitaal laten voelen, zodat jij weer de energie krijgt om jezelf te zijn.

Op zoek naar een diëtist in Dronten

Ben jij op zoek naar een diëtist in Dronten en wil jij graag advies en begeleiding in voeding, gezondheid en gewicht? Plan dan gerust een kennismakingsgesprek in met Sander Raven. Heb je nog een aantal onduidelijkheden? Neem dan gerust contact op. Sander Raven van de Vitaliteitskliniek Veluwe helpt en adviseert jou graag.

heart-beat

Supplementen bestellen?

Voedingssupplementen toevoegen op jouw voedingspatroon om jouw doelen sneller te bereiken? Bij mij bestel je deze snel en eenvoudig.