Vrijwel iedereen weet dat een gezonde leefstijl en gezonde voeding belangrijk zijn voor een een gezond lichaam en een gezond gewicht. Het is echter niet voor iedereen even makkelijk om de eetgewoontes te doorbreken en zich volledig te gaan focussen op een gezonde levensstijl. Een diëtist in Elburg helpt jou graag hierbij en motiveert jou ook door te zetten voor een gezonde levensstijl. Want wat jouw doel ook is, Vitaliteitskliniek Veluwe staat voor jou klaar en is jouw stok achter de deur.

Is een diëtist in Elburg iets voor jou?

Vaak wordt er gedacht dat een diëtist alleen is voor mensen die veel geld hebben of gezondheidsproblemen hebben, maar dat is allang niet meer zo. De vraag naar diëtisten in Elburg stijgt steeds meer en dat is voor allerlei redenen:

  • Voor het aankomen van gewicht;
  • Voor afvallen van gewicht;
  • Voor voedingsadvies tijdens ziekte, zwangerschap en allergieën.

Herken jij jezelf in één van bovenstaande redenen? Wil je bijvoorbeeld ook meer gewicht verliezen of gewicht aankomen en lukt dat niet? Dan is het goed om de Vitaliteitskliniek Veluwe in te schakelen als jouw diëtist in Elburg. De Vitaliteitskliniek Veluwe zal jou net dat extra zetje in je rug geven en samen met jou je doelen gaan behalen.

nutrient copy 2

Wat kun je van ons verwachten?

Als diëtist adviseer ik jou over mogelijke veranderingen in jouw levensstijl, die ertoe leiden dat je op een gezonde en verantwoorde wijze gewicht verliest. Hoewel het doel van een behandeling en advies hetzelfde kan zijn, blijft iedere cliënt uniek. Daarom maak ik altijd een plan op maat en begeleid ik jou 1-op-1. Afhankelijk van de doelen en hoe snel we resultaten boeken bepalen we hoelang dit traject duurt. We kunnen tevens bloedonderzoeken, EMB testen en bioresonantie toepassen om te bepalen of er disbalansen zijn in je lichaam. Ook kunnen we bepalen welke voeding en bewegingspatroon het beste bij je passen.

Over Vitaliteitskliniek Veluwe

Als sporter en oud-eigenaar van een sportschool ben ik, Sander Raven, al jaren bezig met gezondheid en vitaliteit. Bij het persoonlijk begeleiden van sporters zag ik dat niet alleen gewichtsafname, maar ook gezondheidsklachten minder werden na aanpassing van het voedings- en beweegpatroon.

In mijn omgeving zie ik veel mensen met gezondheidsklachten. Soms te verklaren en vaak ook niet. Ik ben ervan overtuigd dat veel oplossingen van binnen ons lichaam benaderd moeten worden. De juiste mindset, gezonde voeding en op de juiste manier bewegen zorgen voor verrassende resultaten. Daarom wil ik mensen weer fit en vitaal laten voelen, zodat jij weer de energie krijgt om jezelf te zijn.

Op zoek naar een diëtist in Elburg

Ben jij op zoek naar een diëtist in Dronten, Epe, Kampen, Wezep, Oldebroek, Oosterwolde, ‘t Harde, Elburg of Nunspeet? Wil je graag begeleiding en advies in gewicht, gezondheid en voeding? Twijfel dan niet en plan een kennismakingsgesprek met Sander Raven in. Heb je nog een aantal onduidelijkheden of vraagtekens? Neem dan gerust contact op. Sander Raven van de Vitaliteitskliniek Veluwe helpt en adviseert jou graag.

heart-beat

Supplementen bestellen?

Voedingssupplementen toevoegen op jouw voedingspatroon om jouw doelen sneller te bereiken? Bij mij bestel je deze snel en eenvoudig.